Druva inSync

Objedinjena zaštita podataka

inSync pruža objedinjenu zaštitu podataka za današnje korisnike mobilnih podataka. Za IT, inSync nudi bogata rešenja kao što su backup mobilnih podataka i sprečavanje gubitka podataka.

inSync Logo

Jedna platforma za upravljanje svime

Sa jednom kontrolnom tablom za pravljenje rezervnih kopija, dostupnost i upravljanje, inSinc obezbeđuje konvergentnu platformu za upravljanje svim podacima krajnjih korisnika na laptopovima, mobilnim uređajima i aplikacijama u oblaku — sve bez uticaja na produktivnost zaposlenih. Rezervna kopija dizajnirana za mobilnu radnu snagu štiti korporativne podatke bilo kada, bilo gde i na bilo kom uređaju. Porast mobilne radne snage doveo je do manje vidljivosti IT kritičnih poslovnih podataka i većeg potencijala za gubitak i proboj podataka. inSinc vraća kontrolu u ruke IT-a pomoću integrisanih alata za zaštitu i upravljanje podacima u više operativnih sistema, mreža i uređaja, istovremeno pružajući besprekorno iskustvo krajnjeg korisnika. Munjevito brzo pravljenje rezervnih kopija sa ogromnim uštedama podataka. Globalna deduplikacija kompanije inSinc, patentirana, pruža brze, lagane rezervne kopije, uštedeći do 80% na skladištu i propusnom opsegu — skokovi i granice u odnosu na bilo koju drugu tehnologiju za pravljenje rezervnih kopija mobilnih podataka.

Insync Insync

Prednosti

- Korisnici mogu lako da vide pregled poslednjih planiranih bekapa, da dodaju/uklanjaju bekap foldere, pauziraju bekap i brzo pristupaju zajedničkim sadržajima sa drugim kolegama na bilo kom projektu.

- Krajnji korisnici mogu da povrate podatke iz bilo kog vremenskog perioda, i da odaberu uređaj i lokaciju na uređaju na koji žele da povrate svoje podatke.

- Korisnici (ukoliko je opcija omogućena od strane IT admina) mogu da zakažeu pravljenje rezervne kopije na određenim intervalima, pauziraju bekap ako je baterija uređaja ispod određene granice, i podese propusni opseg i prioritet procesora za bekap.

Insync Insync Insync

Komponente rešenja

Omogućava kontinualni i nenametljiv bekap i povraćaj podataka za zaštitu kritičnih poslovnih podataka gde god se oni nalazili. Pored toga, sa ličnim bekapom, korisnička podešavanja se veoma lako čuvaju sa mogućom migracijom na nove mašine i nove operativne sisteme. inSync se može masovno raspoređivati i podržava Windows ®, OS X ®, Linux ®, iOS, i Android ™ uređaje.

Olakšava identifikaciju, prikupljanje i čuvanje endpoint podataka za potrebe usklađenosti. Omogućava bezbedan i direktan pristup podacima za eDiscovery platforme sa kompletnim metapodacima.

Obezbeđuje visoku dostupnost preko destinacije sekundarne podrške za automatsko prebacivanje rezervnih kopija i njihovo vraćanje, obezbeđuje nulto vreme zastoja i kontinuiran pristup podacima. Osim toga, inSync nudi mogućnost da dinamički dodate skladište, čime se doprema skalabilnost i podrška za organizacije koje predviđaju povećane potrebe podataka za stotine hiljada korisnika i velikom količinom uskladištenih podataka.

inSync Share pruža sigurnost i kontrolu potrebnu za IT upravljanje svim aktivnostima deljenja unutar i izvan organizacije pružajući okruženje koje je intuitivno i jednostavno za upotrebu za efikasnu saradnju korisnika. Podržan je na svim mobilnim uređajima i omogućava brz pristup za sve korisnike svim njihovim podacima sa bilo kog uređaja.

Sa inSync mobilnom aplikacijom, krajnji korisnici imaju direktan pristup sadržaju svih rezervnih kopija dok ste u pokretu. Pored toga, mogu lako kontrolisati mobilni bekap i zaštitu preferenci (rezervne kopije sadržaja, raspored i daljinsko brisanje).

Omogućava daljinsko brisanje podataka, geo-praćenje i sprovođenje šifrovanja uređaja sa mogućnošću zaštite podataka od kompromitovanja u slučaju da endpoint uređaj bude ukraden ili izgubljen.

Insync

Sigurno deljenje datoteka za mobilne korisnike

Sarađujte i delite bezbedno, bilo gde. IT kontrola nad korporativnim podacima Uz inSinc Share, IT može da obezbedi da podaci nisu izloženi neovlašćenim pojedincima. Detaljni revizijski tragovi korišćenja i deljenja podataka zaštićeni od neovlašćenja obezbeđuju potpunu IT vidljivost radi usklađenosti Prilagođene grupne smernice omogućavaju IT da upravlja ko, gde i kako se podacima može pristupiti i deliti. sa spoljnim stranama Pravna zadržavanja mogu biti postavljena na deljene podatke za upravljanje sudskim sporovima i nizvodnim potrebama eDiscoveri-a. Sveobuhvatna bezbednost podataka i privatnost inSinc Share štiti deljene podatke od kršenja i curenja najjačim bezbednosnim funkcijama na nivou preduzeća. Daljinsko brisanje i geografska lokacija za laptopove i mobilne uređaje štite od kršenja podataka sa izgubljenih i ukradenih uređaja Šifrovanje u mirovanju i u tranzitu na svim uređajima održava vaše podatke kontinuirano bezbednim Jedinstvena dvofaktorska enkripcija sprečava bilo koga osim kupca – čak i Druvu – da od pristup podacima.

Prevencija gubitka podataka

Za sve uređaje, obezbedite mobilne podatke od gubitka ili kršenja i sprečite neovlašćeni pristup, dok mogućnost daljinskog brisanja pruža ubedljive mere zaštite, jer dodatni nivo bezbednosti inSinc takođe omogućava IT administratorima da upravljaju šifrovanjem uređaja i sprečavaju korisnike da pristupe osetljivim podacima kada nisu ovlašćeni. Šifrovanje uređaja, koristi ugrađenu tehnologiju šifrovanja uređaja, kao što je Vindovs šifrovanje sistema datoteka, selektivno šifrovanje datoteka i fascikli eliminiše teško šifrovanje celog diska bez ometanja krajnjih korisnika. Geofencing pruža način da se ograniči pristup podacima iz nedozvoljenih geografskih regiona, istovremeno omogućavajući prikupljanje podataka o uređaju. Geo-locirajte bilo koju krajnju tačku, u bilo kom trenutku kada je uređaj izgubljen ili ukraden, mogućnost brzog lociranja pomaže organizacijama da minimiziraju zabrinutost zbog gubitka produktivnosti i ranjivosti podataka. Uz inSinc, IT može da prati lokaciju bilo koje krajnje tačke radi brzog oporavka ili daljinskog brisanja, smanjujući potrebu za zamenom uređaja i pružajući organizacijama mir. Precizno praćenje geolokacije u krugu od 10-20 metara Interfejs Google mapa pruža detalje kao što su ulica, grad, država i država Prikazuje poslednju poznatu IP adresu svakog uređaja.

Legal Hold i eDiscovery

Širom podataka o krajnjim korisnicima Rešite sudske i istražne potrebe za mobilne podatke i podatke u oblaku Druva inSinc je prvo rešenje u industriji za objedinjavanje podataka krajnjih korisnika, tako da organizacije mogu brzo da odgovore na sudske i istražne zahteve. Objedinjavanjem različitih izvora podataka; laptop računari, mobilne i aplikacije u oblaku, legal dobija centralizovan i efikasan pogled na praćenje i traženje rizika, administriranje pravnih zadržavanja i pružanje pristupa procesima eDiscoveri na nižem nivou — sve bez uticaja na produktivnost zaposlenih. Vidljivost u svim podacima krajnjeg korisnika -Centralizovani podaci o krajnjem korisniku -Konsolidovana kontrolna tabla -Revizijski tragovi zaštićeni od neovlašćenog neovlašćenja Čuvanje i arhiviranje podataka o krajnjem korisniku -Osigurajte da se svi korisnički podaci čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno -Pretražite podatke i revizijske tragove - Minimizirajte rizik od kvarenja.

Identifikujte rizike i rešite usaglašenost sa mobilnim podacima i podacima u oblaku Druva inSinc je prvo rešenje u industriji za kombinovanje korisničkih podataka preko laptop računara, mobilnih i aplikacija u oblaku kako bi se obezbedila centralizovana vidljivost, pretraga celog teksta i kontrole kako bi se zadovoljile potrebe upravljanja podacima preduzeća. Sa jedinstvene, objedinjene kontrolne table, InfoSec i timovi za usklađenost mogu lako da pretražuju sve podatke krajnjih korisnika, automatizuju praćenje usklađenosti i identifikuju rizike podataka — bez uticaja na produktivnost zaposlenih. Istražna pretraga svih podataka krajnjih korisnika -Elastično indeksiranje -Federirana pretraga punog teksta -Napredno prikupljanje mobilnih podataka -Usklađenost sa potrebama privatnosti podataka Pogled od 360 stepeni u podatke i interakcije krajnjih korisnika — Laptopovi, mobilni i Cloud inSinc je jednostavan, integrisana kontrolna tabla i lako dostupni, detaljni tragovi revizije omogućavaju organizacijama da prate i analiziraju podatke krajnjih korisnika i procenjuju da li se poštuju smernice za usklađenost.

Kontaktirajte nas
Sva prava zadržana ©2023 Copyright Sinfon