Malwarebytes

Vodeći skener za zaštitu od malvera

Malwarebytes Anti-Malware je vodeći industrijski anti-malware i anti-spyware skener koji uklanja malvere poput crva, trojanaca, odmetnika, špijuna, botova i još mnogih drugih napasti. Anti-rootkit tehnologija pronalazi i uklanja duboko ukorenjene rootkit-e, jedne od najopasnijih oblika zlonamernih programa. Ako imate malvere na računaru, Malwarebytes Anti-Malware će ih uništiti i vratiti vašem računaru njegovu staru slavu.

Malwarebytes Hero

Sprečava buduće infekcije

Tri patentirane i zaštićene tehnologije: potpis, heuristika i ponašanje-automatski čuvaju vas i vaše iskustvo na mreži od malvera koje antivirusni programi ne pronalaze. Zaštita u realnom vremenu otkriva i štiti od najopasnijih oblika zlonamernih programa. Dišite polako. Automatsko skeniranje obavlja posao za vas, tako da nikada nećete morati da brinete o inficiranju. Računar i svi njegovi podaci će biti sigurni.

Blokira zlonamerne veb sajtove

Blokiranje zlonamernih veb sajtova štiti vas od lažnih sajtova ili legitimnih sajtova koji su kompromitovani od strane malvera. Hakovanje i pokušaji pecanja su zaustavljeni u njhovom korenu. Nema potrebe da brinete o ukradenim podacima sa kreditne kartice ili krađe identiteta.

Brže skeniranje

“Munjeviti“ Hiper Scan mod pronalazi pretnje koje su trenutno aktivne. Brža analiza. Pokrenite skeniranje u pozadini dok pokrećete svoju omiljenu PC igru. To je urađeno do trenutka kada ste spremni da igrate.

Skrivanje od malvera

Kameleon tehnologija štiti Malwarebytes Anti-Malware Premium protiv zlonamernih pokušaja da se onemogući ili modifikuje. Premium ostaje na poslu. Malver biva prevaren.

Sva prava zadržana ©2023 Copyright Sinfon