Partneri

Sinfon: Vaš pouzdan partner za industrijsku sajber bezbednost, poslovna rešenja i zaštita od malvera

Sinfon je renomirana kompanija koja se ponosi svojim partnerstvom sa vodećim svetskim kompanijama u oblastima industrijska sajber bezbednost i poslovna rešenja. Kroz našu saradnju sa kompanijama kao što je Radiflov, SAP i Malvarebites, pružamo najnaprednije tehnologije i sveobuhvatne usluge koje osiguravaju sigurnost, efikasnost i konkurentnost vaše posao.

Radiflow

Kao partner Radiflov-a, Sinfon vam donosi napredna rešenja za industrijsku sajber bezbednost. Radiflov je lider u ovoj oblasti, pružajući tehnološki sofisticirane platforme i alate za prepoznavanje, praćenje i zaštita od sajber pretnje u industrijskim mrežama. Kroz naše partnerstvo, možemo vam pružiti personalizovane rešenja i podršku stručnog tima Radiflov-a, osiguravajući sigurnost vaših kritičnih sistema i operacija.

SAP

Naša saradnja sa kompanijom SAP vam donosi vrhunska poslovna rešenja koja transformišu vaše poslovanje. biljni sok je globalno lider u razvoju softverskih aplikacija za upravljanje poslovanjem. Kroz naše partnerstvo, mi omogućiti vam da iskoristi moć SAP rešenja za upravljanje lancem snabdevanja, finansije, ljudske resurse i još mnogo toga aspekti vašeg posla. Naš stručni tim vam pruža podršku i konsultacije tokom implementacije i korišćenje SAP-a rešenja, čineći ih ključnim faktorom vašeg uspeha.

Malwarebytes

Pored toga, kroz naše partnerstvo sa Malvarebites-om, Sinfon vam pruža vrhunsku zaštitu od zlonamernih programa. Malvarebites je renomirani lider u borbi protiv sajber pretnji i razvoju detekcije rešenja, uklanjanje i sprečavanje zlonamernog softvera. Naše partnerstvo sa Malvarebites-om obezbeđuje vam pristup najnovijim informacijama tehnologije za zaštitu od malvera, uz podršku stručnog tima koji vam pruža stalnu podršku i savet.

Naša partnerstva sa svetskim kompanijama predstavljaju našu posvećenost da vam pružimo najbolje moguće rešenja i podrška u industrijskoj sajber bezbednosti, poslovnim procesima i zaštiti od sajber pretnji. Naš cilj je da Vam obezbedimo bezbedno, efikasno i uspešno poslovanje, koristeći najnaprednije tehnologije i ekspertiza naših partnera.

Sa Sinfonom kao vašim partnerom, imate pouzdanu podršku i pristup vodećim rešenjima u industrijskom sajberu sigurnost, upravljanje poslovanjem i zaštita od malvera. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako je naše partnerstvo sa kompanije Radiflov, SAP i Malvarebites mogu poboljšati vaše poslovanje i osigurati vašu konkurentsku prednost tržište.

Kontaktirajte nas
Sva prava zadržana ©2023 Copyright Sinfon