Deutsche Telekom je izabrao Radiflow za svog strateškog partnera

NEMAČKI TELEKOM JE IZABRAO SINFON-ovog RADIFLOW PARTNERA KAO STRATEŠKOG PARTNERA ZA ZAŠTITU INDUSTRIJSKIH POSTROJENJA (SCADA MREŽE) OD „SAJBER“ NAPADA

Još jednom se pokazalo da SinfON pravilno bira partnere i rešenja koja promoviše u Srbija i region. Tokom 2016. godine, SinfON je isporučio oko 20 Radiflow uređaja za zaštitu SCADA sistema od napada sa oba javna internet mreža i privatna LAN infrastruktura.

Hanover, Nemačka, 22. mart 2017. – Deutsche Telekom je ranije ove nedelje objavio na Cebitu da je ušao u u a strateško partnerstvo sa Radiflow-om za saradnju u oblasti obezbeđenja industrijskih mreža. Radiflow je izabran T-Sistems, podružnica Deutsche Telekoma, nakon detaljne procene dobavljača ICS/SCADA bezbednosti.

Deutsche Telekom kreće na proširenje na obezbeđivanje industrijskog interneta stvari (IIoT) koji potiče od povećanje važnost obezbeđivanja industrijskih sistema i kritičnih infrastruktura, kako ih postaje sve više međusobno povezani.

Telekom Securiti, nova poslovna jedinica u okviru Deutsche Telekoma, sada nudi Industrial Netvork Protect Pro (INPP), a distribuirani zaštitni zid za industrijske mreže zasnovan na Radiflow-ovom portfelju. Uz INPP kompanije mogu podeliti svoje mreže u zaštićene zone i nadgledaju i kontrolišu tokove podataka između ovih zona. Radiflow je siguran kapije su posebno optimizovani za udaljene lokacije, u kojima služe i kao senzori za detekciju distribuiranih napada njen centralni Industrijski IDS (iSID) i kao uređaji za zaštitu pristupa.

„Počastvovani smo partnerstvom sa Telekom Securiti-om i gladom koju smo uspeli da osudimo Deutsche Telekom of vrednost naše inovativne, najbolje tehnologije u klasi u zaštiti industrijskih mreža“, rekao je Ilan Barda, CEO of Radiflow.

Dirk Backofen, šef Telecom Securiti-a, dodao je: „Radiflow omogućava korisnicima Telecom Securiti-a da se prošire njihova upotreba digitalizovanu infrastrukturu u njihovim industrijskim primenama uz zadržavanje operativne otpornosti. Vith Radiflow-ova stručnost i strateško partnerstvo omogućavaju Telekom Securiti-u da ponudi zrelo, dokazano na terenu rešenje. ”

O Radiflow-u

Radiflow je vodeći dobavljač sajber bezbednosti za mreže kritične infrastrukture. Rešenje Radiflow pruža operateri sa vidljivošću i kontrolom njihove OT mreže; uključujući i nenametljive industrijske IDS posmatrati mreže u realnom vremenu i bezbednosne kapije za obezbeđenje pristupa uređajima u kritičnim zonama.

Radiflow je osnovan 2010. godine kao deo RAD grupe, porodice ICT dobavljača sa preko 1 milijarde dolara godišnje prihodi. Od 2012, Radiflow je prodao više od 10.000 sistema koje koriste velike komunalne kompanije širom sveta i potvrđene od strane vodećih istraživanja laboratorije u SAD.

O radiflow-u
Kontaktirajte nas
Sva prava zadržana ©2023 Copyright Sinfon